Kräftskiva vid havet

Om en halvtimma bär det av till Falkenberg. Nio personer är vi som har hyrt en stuga alldeles vid havet. Fyra par och så jag. Ibland....just nu... är det mindre kul att vara singel. Nu umgås ju jag ganska mycket med just dessa vänner och jag är väl inte mer singel den här gången än andra, men när man gör någonting speciellt så här så känns det annorlunda. Jag har hela tiden sagt (under planeringen) att det inte spelar någon roll, men just idag så är det en "sån där" dag. Jag känner mig lite i behov av kärlek.
Det kommer helt säkert att bli jättekul trots att jag känner mig lite ensam just nu....
  


Vilse

Hurra!!! Nu har musicquiz-säsongen startat igen och för Vilse (det eminenta lag jag tillhör) startade det med ett tjohej. VI VANN!!!
Vi var bara ett poäng ifrån full pott. Det är faktiskt fantastiskt bra, om jag får säga det själv..å det får jag. Vi missade två årtal med ett år på vardera. När kom Summer of 69 med Bryan Adams? När släppte Bangles Eternal flame?
Fuska inte nu? Svara så ska jag rätta er sedan. Rätt svar får en......puss. (Det är vad jag har råd med nu.)

Bellrays

Helt makalöst bra!! Jag är så förälskad i denna kvinnans röst och utseende. Det är C också. Jag såg dem på Malmöfestivalen på C:s inrådan. Fy fan vad bra det var!!
Tyvärr så verkar resten av världen ha missat detta fantastiska. Jag ska försöka, som en sann hjältinna, rädda världen från en sådan misär som det är att leva i avsaknad av Bellrays.
*Bellrays*

motvals

Min kropp är lite i olag... Trött å öm, hmmm

Det är fullmånen sa en tjej på jobbet alldeles upphetsat och tvärsäkert. Tja, varför skulle inte månen ha effekt på oss som består av så mycket vatten. Månen kan ju omforma hela vattenlagret på jordklotet och dra i det åt olika håll.

Om jag helt enkelt skulle foga mig och ansluta mig till tidvattnet. Sluta att streta emot.
image20

Härliga Varberg

Jag har jobbat som galning hela sommaren. Inte för att det har varit någon särskilt somrig sommar, men man blir ju lite trött på att aldrig vara ledig. Min underbara vän och kamrat, Cathrine, har sommarstuga i Varberg. Den är nedärvd i släkten och det är många att dela med. När det nu äntligen var hennes vecka bjöd hon ner mig och Simon att  hälsa på. (Trots att hon som tonåring svor på att aldrig bjuda dit mig igen, eftersom jag övergivit henne redan efter en natt för att åka hem till den dåvarande förälskelsen.)
Det var vi inte sena på att hänga på, så natt mellan onsdag och torsdag tillbringades i liten vindplågad strandstuga med gångavstånd till lokala puben och tre ligister i högform. Simon och Cathrines stora tjej är ju 11 år och ganska coola, medan den lilla (6 år) är ett rastlöst energiknippe med massor av vilja. Men just denna kvällen var behagligt nog mer "valiumbetonad". Vi satt i myshörnet på John's Place och med alkofria drinkar till barnen(tyvärr utan paraplyer, men dock med sjöjungfrur i plast.) och öl till mammorna.
Så här mysigt var det...
image14
Cathrine och jag på stranden.

Mysbarnen på lokala puben med nöjda mammor

Har jag missat något??

På aftonbladet kan man idag läsa "Nu erbjuds möjligheten för alla kokainister och amfetaminister att bli av med sitt knarkförråd utan risk att åka fast.". Detta genom Pål Hollenders interaktiva utställning Clean. Va? När senast ville en pundare bli av med sitt knarkförråd genom att helt enkelt ge bort det? Det känns väl inte så troligt att det skulle hända...jazztoner på söndagsmiddagen

Härligt meningslösa söndagar. Det känns som en evighet sedan jag bara satt och slappade en helg. Simon är hos mig, jag jobbar inte och har inga andra åtaganden. Jag sitter och har msn-konversationer med grannarna istället för att gå dit. Basgången från en Iron maiden låt letar sig in i mitt vardagsrum via grannens golv medan grannen under förser mig med svensk jazz fönstervägen. Skulle behöva en dusch men jag tror jag skiter i det med.
Livet känns ganska bra idag.

Mitt i natten

Nu har jag till sist tagit mig tid att skapa mig en officiell dagbok. Jag vet inte riktigt hur detta ska gå.... Jag som har tvingat min syster att lova att hon måste bränna alla mina dagböcker när jag dör. Det känns i alla fall väldigt kul.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0